Big Mike's link pagina update februari 2023

 
Mijn linkpagina. Mijn poging om enkele interessante sites aan te bevelen. Natuurlijk zit hier mijn persoonlijke voorkeur tussen.
Plan je verre reizen of eerder dichtbij? Of mag het iets commerciëel zijn?
Hopelijk hebben jullie er wat aan. Veel surfplezier. Big Mike

Klassiekers en dichtbij

 
NL GS club Nederlandse BMW GS Forum Bron van informatie en inspiratie in de GS-wereld
 
Sylvia Stuurman Nederlandstalige site. Heel interessante theoretische benaderingen van motorrijden. Duidelijk verwoord hoe je het moet doen, waar je op moet letten. Verder vele leuke reisverslagen. Kortom een hele degelijke en mooie site over motorrijden.
 

Doctor Livingstone I presume? Doctor Livingstone I presume?
Kawanor  Een Noorse website. Voor mij absoluut onverstaanbaar. Mijn site is voor deze man ook onverstaanbaar maar hij baseerde zich op de foto's en de dorpsnamen om vervolgens af te zakken naar de Alpen! Voorheen reed hij met een R100GS PD en R1150RT, nu met een R1150GS Adventure. Indrukwekkende foto's!
In 2015 ontmoetten we elkaar. Waar anders dan aan het begin van de Ligurische Grens Kam Route. Ik gidste de GS Academy. Kai komt achteraan onze bende aansluiten en informeert naar onze nationaliteit. Belgen??? Kennen jullie Big Mike Belgium?? Jawel zei Johan, dat is onze gids; daar vooraan!
 
Ft Chaberton Fort Chaberton   Op 3136 meter hoogte is dit één van de meest spraakmakende forten. Everrrr!
 

Verre reizen

 
Doctor Livingstone I presume? 60 Kph Motorcycle Travellers Club Een stel avontuurlijke Indische motorrijders houden hier contact. Met elkaar maar ook met Westerse bezoekers.
Ik meldde me hier aan voor onze Ladakhreis en werd warm onthaald. Eén van de oprichters van 60kph is Gaurav Jani. Tijdens onze reis door Ladakh in 2008 hadden wij het geluk hem te ontmoetten. De zeer sympathieke Indische tegenhanger van Harald Denzel.

R.I.P. Gaurav Jani 24 mei 2020

60 KPH

Ride of my life Ride of my life Gaurav Jani maakt prachtige films over echt fantastische reizen. Nu kan je die reizen ook bij hem boeken!

R.I.P. Gaurav Jani 24 mei 2020

 
Martin und Dana Motorradseiten Het Duitse koppel Martin en Dana heeft de keuze uit meerdere enduro motorfietsen. Indrukwekkende reispalmares. Actuele en praktische info over routes, campings en GPS
 
Possi Deze Duitse chirurg heeft een uitgebreide en overzichtelijk reissite. Hij reed ook de Zijderoute en de Karakoram Highway.
 
HUBB Horizons Unlimited Bulletin Board  Een zeer interessant platform voor de reizigers die zijn uitgekeken op de grenzen van Europa
 

Commercieel

   
Topmeeting   GASF 28 Harald Denzel's boeken zijn meer waard dan je GPS. Je zou alle routes zelf kunnen zoeken met een stafkaart maar dan kost het je heel veel tijd.
Ik kocht mijn eerste Grosser Alpen Strassen Fuhrer in 2000. Dat mijn motorleven sindsdien drastisch veranderd is, is heel duidelijk. De Denzel boeken zijn van encyclopedische kwaliteit. Als je in de Alpen een avontuurlijke motorrijder ontmoet is de kans groot dat die zijn informatie gevonden heeft in een boek van Harald Denzel. Of op mijn website natuurlijk ;-)
Om het gebruik van de Denzel boeken eenvoudiger te maken vind je hier foto's over de belangrijkste Denzel-termen en de Denzel quotering SG 1 tem SG 5
 
Motokhana by Bert Als je van iemand wil bijleren over motorrijden, dan is het van Bert! Of je nu beginner of ancien bent. Of je nu asfalt of onverhard prefereert. Zware machine of lichte machine. Bert leeft zich perfect in in jouw specifieke vragen. Boek hem !!! "De Motokhana opleidingen zijn steeds 100% op maat. Aan de hand van een kennismakingsgesprek wordt een opleidingstraject voorgesteld. Dat kan zijn op basis van een specifieke nood/vraag ofwel opbouwend vanaf het niveau waarmee je start aan de opleidingen."
 
Moto Adventure Store Philip is eveneens gepassioneerd van onverhard reizen. Hij heeft ondertussen een degelijke webshop met al wat je kan dromen als avontuurlijke motorrijder.
In Philip's Moto Adventure Store kan je nu ook alle boeken van Denzel kopen!
Verder verdeelt hij ook het hoogkwalitatieve "Klim riding gear"
 
Motoplus Meerdere van mijn reisverhalen vonden een ruime plek in MotoPlus.nl.
Zij werken samen met het gerenommeerde Duitse Motorrad. Hoogstaande lectuur!
 
Kicxstart Een andere Nederlandstalige klassieker. Prettig gestoorde lectuur.
M’n levensverhaal "Passionele lessen" werd er in gepubliceerd in 2001.
Time flies...
 
Alta Via Travel Book and Maps Dirk ontvangt jou hartelijk in zijn warme en gezellige kaarten speciaalzaak aan het MAS.
Hij volgt jou mee in jouw reisplanning met behulp van ontelbare overzichtskaarten, stafkaarten en machtige reisgidsen.
Een oase van rust in een te drukke wereld. Alta Via Travel Books en maps
Nassaustraat 29, 2000 Antwerpen.
 

Who is Big Mike? Een kleine toelichting over mezelf.
Sitemap Reisroute door m'n site.
Nieuws Laatste controle en aanpassingen: februari 2023
Copyright Big Mike Belgium : Gebruik van foto's of het plaatsen van een link naar deze site; enkel na schriftelijke toestemming !