Op stap met Harald Denzel 

Bergverhaal Nr. 5

Vorig verhaal            Volgend verhaal            Overzicht bergverhalen

Enkele dagen in gezelschap van Herr Denzel, fantastisch

Ondertussen ken ik Harald al ongeveer 15 jaar. Ik stuurde hem ooit enkele foto's op voor in zijn boeken.
Sindsdien hou ik hem elk jaar op de hoogte van mijn reisplannen. Harald bezorgt me dan zijn "Wünschlist"; de foto's die hij graag zou hebben voor zijn volgend boek.
We ontmoetten elkaar al enkele keren tijdens onze Alpentochten. In 2014 reden we 2 of 3 dagen samen. Harald reist voor zijn publicaties meerdere keren per jaar door de Alpen. Voor de langere trips reist hij dan per auto. Handiger als je voor enkele weken weg bent en op de camping ook een tafel en een stoeltje wil. Verder kan hij zo ook makkelijker camera, lenzen en laptop bijhebben om 's avonds foto's te verwerken.

Eén avond aten we pizza aan de tenten. De volgende dag konden we nog een stukje opwarmen. Halverwege de Assietta kamroute. Fantastisch om op elk moment rond te kijken en andere routes te zoeken en te vinden. Ik weet dat Harald nog enkele "informanten" kent die hem helpen met foto's. Maar door zijn encyclopedische kennis gebeurt het voor hem waarschijnlijk niet zoveel dat er iemand "op zijn niveau kan meepraten". Ik mag zelfs prat gaan op het aanleveren van één route. Vanuit Sampeyre naar Sanfront, via Colle del Pret en Colle di Gilba, is een route die ik reed voor ze in zijn Grosser Alpen Strassen Führer stond. Na factchecking van zijn kant publiceerde hij ze.

Tijdens deze paar dagen was het grappig, om op vraag van Harald, een bepaald deel van een route nog eens en nog eens te rijden. One more for the picture

The Man in his mountain Pizza op de Assietta, uitstap met Harald
Harald Denzel en Big Mike Belgium op een topconferentie title= Het spreekt voor zich dat Harald plezier beleeft, hier op de Assietta kamroute Stel dat we zouden wisselen van voertuig?

Vorig verhaal            Volgend verhaal            Overzicht bergverhalen

Who is Big Mike? Een kleine toelichting over mezelf.
Sitemap Reisroute door m'n site.
Nieuws Laatste aanpassing: voorjaar 2019
Copyright Big Mike Belgium : Gebruik van foto's of het plaatsen van een link naar deze site; enkel na schriftelijke toestemming !