2010 Verborgen schatten 

Bergverhaal Nr. 4

Vorig verhaal            Volgend verhaal            Overzicht bergverhalen

In 2010 ging ik eindelijk die Colle di Gouta eens proberen. M'n tent stond in Tenda dus stak ik de LGKS over om via Lago Tenarda naar Pigna te rijden. Daar aangekomen was het te warm en was ik te moe om verder te rijden. Ik moest tanken maar de zeer kleine benzinepomp was gesloten: "Siesta".
Op het einde van het dorp was een bronnetje en een bankje in de schaduw. Leren broek en bottines uit, bronnetje proberen leeg drinken. Ontspannen en nadenken.
Na de siesta en tankbeurt raakte ik niet voorbij een terrasje waar ijsjes werden verkocht. Een local vertelde me van een B&B om de hoek, ik kocht een tandenborstel en noemde Pigna voor één nacht mijn thuis.

De volgende ochtend vertrok ik dan fris en opgewekt vanuit Pigna richting Colle di Goute en Passo Muratone. Via klein asfalt met voldoende haarspeldbochten. In één van die bochten dacht ik in m'n ooghoek een auto diep in de bossen te zien staan. Ik had voldoende tijd dus maakte rechtsomkeer. En inderdaad.
Vanop straat amper te herkennen maar er stond wel degelijk een autowrak 20 tot 25 meter verder in de struiken. Hoe dichter ik kwam hoe herkenbaarder het silhouet werd. Een BMW 6 reeks stond hier, om onverklaarbare reden weg te roesten. Vreemde situatie.

Schaduw. Drinkbaar water. Ontspannen. Nadenken. Siesta noemt men dat in Italie

Prosciutto é melone Pizza tonno

BMW 6 reeks verstopt op Colle di Gouta BMW 6 reeks verstopt op Colle di Gouta

Vorig verhaal            Volgend verhaal            Overzicht bergverhalen

Who is Big Mike? Een kleine toelichting over mezelf.
Sitemap Reisroute door m'n site.
Nieuws Laatste aanpassing: voorjaar 2019
Copyright Big Mike Belgium : Gebruik van foto's of het plaatsen van een link naar deze site; enkel na schriftelijke toestemming !