Big Mike's link pagina
restyled & updated, januari 2012

 
Mijn linkpagina. Mijn poging om enkele interessante sites aan te bevelen. Natuurlijk zit hier mijn persoonlijke voorkeur tussen.
Plan je verre reizen of eerder dichtbij? Of mag het iets commerciëel zijn?
Hopelijk hebben jullie er wat aan. Veel surfplezier. Big Mike

Klassiekers en dichtbij

   
NL GS club  Nederlandse GS club Bron van informatie en inspiratie in de GS-wereld
 
Sylvia Stuurman Nederlandstalige site. Heel interessante theoretische benaderingen van motorrijden. Duidelijk verwoord hoe je het moet doen, waar je op moet letten. Verder vele leuke reisverslagen. Kortom een hele degelijke en mooie site over motorrijden.
 
Marc Brackez Hij werd met zijn broer Wim geďnspireerd door mijn website. Zij bieden meerdere zeer informatieve fotoverslagen aan van hun onverharde trips in de Alpen. Zeker de moeite om te bekijken
 
Kawanor Een Noorse website. Voor mij absoluut onverstaanbaar. Mijn site is voor deze man ook onverstaanbaar maar hij baseerde zich op de foto's en de dorpsnamen om vervolgens af te zakken naar de Alpen! Voorheen reed hij met een R100GS PD en R1150RT, nu met een R1150GS Adventure. Indrukwekkende foto's!
 
Google Earth Google Earth No introduction needed. Reisplannen? Ruzie thuis? Tijd te veel? Bezoek die mooie plekjes waar je ooit passeerde. Ik heb mijn eigen favorieten...
 
Ft Chaberton  Fort Chaberton Op 3136 meter hoogte is dit één van de meest spraakmakende forten. Everrrr!
 
Lac du Mt Cenis Lac du Mont Cenis Enkele foto's van forten rond Lac du Mont Cenis (It. Lago Moncenisiso)
 
Il Redentore  Roya vallei Een zeer mooie en degelijke Franstalige website over de Roya vallei. Duidelijke info over alle forten in de Roya vallei en meerbepaald in de buurt van Col de Tende
 

Verre reizen

 
60kph  60 KPH Motorcycle Travellers Club. Een stel avontuurlijke Indische motorrijders houden hier contact. Met elkaar maar ook met Westerse bezoekers. Ik meldde me hier aan voor onze Ladakhreis en werd warm onthaald. Eén van de oprichters van 60kph is Gaurav Jani. Tijdens onze reis door Ladakh in 2008 hadden wij het geluk hem te ontmoetten. De zeer sympathieke Indische tegenhanger van Harald Denzel.
 
Dirttrack Productions  Dirttrack Productions Gaurav Jani is een Indische avonturier en filmmaker. Hier vind je zijn pagina met indrukwekkende trailers Zijn laatste film is net klaar en zou kortelings beschikbaar moeten zijn.
De trailer van zijn overwintering in het onwaarschijnlijk barre Ladakh, meerbepaald het Chantang plateau vind je hier
 
Ride of my life  Ride of my life Gaurav Jani maakt prachtige films over echt fantastische reizen. Nu kan je die reizen ook bij hem boeken!
 
Martin und Dana Motorradseiten Het Duitse koppel Martin en Dana heeft de keuze uit meerdere enduro motorfietsen. Indrukwekkende reispalmares. Actuele en praktische info over routes, campings en GPS
 
Marokko Chesterkik. Een fantastisch mooie website. Er lijkt niets op te staan maar er zit een fantastisch mooi reisverslag achter de duinen... Klik overal eens op en verdwijn in een magische wereld
 
Possi Deze Duitse chirurg heeft een uitgebreide en overzichtelijk reissite. Hij reed ook de Zijderoute en de Karakoram Highway.
 
HUBB  HUBB Horizons Unlimited Bulletin Board. Een zeer interessant platform voor de reizigers die zijn uitgekeken op de grenzen van Europa
 

Commercieel

 
AMS  Antwerp Moto Store Na het sluiten van Motorservice Selbach in Lier, is dit de nieuwe BMW-thuis voor Chris en Hans
 
Beo   Monitormixer van wereldniveau Arno, Arsenal, Gabriel Rios, Lokerse Feesten ook enkele keren voor Prince!
Maar ook in-earspecialist EN expert over gehoorschade door motorrijden
Beo maakt uw gehoorbescherming op maat. Meer info over gehoorschade hier
 
Denzel Verlag Denzel Harald Denzel verraste ons met GRAF 24 weer met enkele nieuwe routes. Je zou ze allemaal zelf kunnen zoeken met een stafkaart en veel tijd.
Maar in Oostenrijk wonen en van je hobby je beroep maken, maakt het allemaal net iets makkelijker. Ook voor ons avontuurlijke motorrijders.
Met een standaard landkaart en een Fuhrer (=reisgids) van Denzel gaat er een hele wereld voor je open.
Ik kocht mijn eerste Grosser Alpen Strassen Fuhrer in 2000.
Dat mijn motorleven sindsdien drastisch veranderd is, is heel duidelijk. Dank U Harald voor alle waardevolle informatie.
Een vertaling van de belangrijkste Denzel benamingen vind je hier
 
Kicxstart  Kicxstart Een andere Nederlandstalige klassieker. Prettig gestoorde lectuur
 
Moto73  Moto73 Een klassieker die zich blijft bewijzen
 
Motoplus  Motoplus Werkt samen met het gerenomeerde Duitse Motorrad. Hoogstaande lectuur!
 

Who is Big Mike? Een kleine toelichting over mezelf.
Overzicht Een uitgebreid overzicht van mijn site.
Sitemap Voor regelmatige bezoekers.
Nieuws Laatste aanpassing: Januari 2014
Copyright Big Mike Belgium : Gebruik van foto's of het plaatsen van een link naar deze site; enkel na schriftelijke toestemming !